Gulde Line

Usa cerului este larg deschisa tuturor!

citate crestine

Frica de Dumnezeu este începutul întelepciunii." (Pildele lui Solomon 1,7)

...citeste

inapoi...

2 % din impozitul livrat de dvs către stat poate fi directionat către asociatia nonguvernamentală preferată

În anul 2007 ati directionat către noi 2% din impozitul datorat statului. În felul acesta ne-ati ajutat să continuăm lucrările de construire a Bisericii cu hramul Sfântul Nicodim. Acum puteti continua să ne ajutati orientând acest procent din impozit tot către parohia noastră, potrivit Codului Fiscal, legea 571 din 2003, modificată si completată, pentru sponsorizarea entitătilor nonprofit. Orice salariat poate dispune orientarea a 2 % din impozitul pe venitul anual către organizatii nonguvernamentale.

Rezultatul actiunii voastre s-a văzut si se poate vedea practic în ridicarea acestui sfânt lăcas. Veti fi informati de stadiul acestei constructii, în continuare, în cuprinsul site-ului nostru, în special pe pagina PAROHIA NOASTRA.

Suntem recunoscători pentru ajutorul dvs. si, dacă suntem în acord cu asteptările pe care le-ati avut, vă rugăm să reînoiti această optiune financiară si pentru anul 2008.

Pentru aceasta nu trebuie decât să completati un nou formular 230. Puteti obtine acest formular de la preotul parohiei sau făcând click AICI. Sau făcând click AICI, pentru a-l obtine în format PDF..

În acest formular trebuie completate doar datele personale (nume, initiala tatălui, prenume, CNP si adresa). Formularul astfel completat trebuie trimis, semnat, părintelui Roman Ion. Termenul limită pentru depunerea formularului este 15.05.2008.

Pentru informatii suplimentare (si pentru verificarea bunei credinte din partea celor care vă solicită acest lucru) puteti accesa acest site Prevederea 2%. Informatii pentru contribuabili sau puteti lua informatiile din acest document AICI.


|Sfaturi Ortodoxe|Director siteuri. Site monitorizat de www.Netul.ro|Adauga Site in Director web|Religie/Spiritualitate|Colector Director Web|Director WEB PHG, Indexul site-urilor romanesti|Dictionar online|